top of page

Rólunk

Limbacher Tivadar Portrait.JPG

Az innováció élén járunk a kutatási és technológiai megoldások terén

Az Axon Labs vezető szolgáltatója a kutatási és laboratóriumi eszközök beszerzésének, telepítésének, képzésének és szoftverfejlesztési szolgáltatásoknak. Az innováció iránti elkötelezettségünkkel világszerte kutatókat és szervezeteket segítünk kiemelkedő eredmények elérésében a legújabb technológia felhasználásával. Szakértőink csapata elkötelezett abban, hogy partnereinket az egész folyamat során segítse, a tervezéstől és beszerzéstől a telepítésen és képzésen át.

 

Alapítónk, Limbacher Tivadar, szociálpszichológus, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a szemkövetés, bioszenzorok és kvalitatív kutatás területén. Pályafutása során Tivadar mindig azon fáradozott, hogy olyan partnerségeket építsen, amelyek kölcsönös sikerre és win-win megközelítésre épülnek. Ez az együttműködésen alapuló siker elkötelezettsége vezette Axon Labs alapítását és napjainkban is irányítja partnerségeinket.

 

Ismerje meg jobban az Axon Labs-ot - Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, és beszéljük meg, hogyan támogathatjuk kutatási és technológiai igényeit!

bottom of page