top of page

Tobii Pro

Lab-data-analysis.jpg

Tobii Pro eye tracker megoldások

Akár meglévő tekintetkövető rendszer bővítéséről, korszerűsítéséről vagy új beszerzésről van szó, a Tobii Pro kizárólagos hazai képviselőjeként mindig a legújabb megoldásokat szállítjuk: a Tobii Pro Nano, Fusion és Spectrum, illetve a Tobii Pro Glasses 3 szemkamerák a Tobii Pro Lab szoftverrel az elérhető legfejlettebb szemmozgás-követő  technológiát képviselik.

A Tobii legújabb technológiája elősegíti a multidiszciplináris kutatást számos területen, beleértve a pszichológiát, az agykutatást, a marketinget és a használhatóságot. Nézzük meg, hogyan emelik a fejlett szemmozgás-követő megoldások a kutatás színvonalát és nyújtanak mélyebb betekintést az emberi viselkedésbe.

Átfogó szemmozgás-követő megoldások

A Tobii Pro számos eye tracker megoldást kínál, amelyek különböző kutatási igényekhez igazodnak:

 

Tobii Pro Spark: Sokoldalú és hordozható szemkövető, amely alkalmas természetes környezetben és valós körülmények között végzett kutatásra.

Tobii Pro Fusion: Egy magas teljesítményű szemkövető, amely részletes pszichológiai, agykutatási és ember-számítógép interakciós kutatásokhoz lett tervezve.

Tobii Pro Spectrum: Egy erőteljes szemkövető megoldás, amely a legmagasabb szintű adatminőséget és pontosságot biztosítja, ideális például szemészet és klinikai pszichológia területén végzett kutatásokhoz.

Tobii Pro Glasses 3: Egy viselhető szemkövető, amely lehetővé teszi a valós körülmények között végzett kutatást és különböző kontextusokban rögzíti a természetes tekintetviselkedést.

1 Tobii Pro Glasses.jpg

Fejlett adatelemzés a Tobii Pro Lab segítségével

A Tobii Pro Lab egy intuitív szoftverplatform, amely támogatja a teljes kutatási folyamatot, a tanulmánytervezéstől és adatgyűjtéstől kezdve az elemzésen és vizualizáción át. A szoftver zökkenőmentesen használható a Tobii Pro szemkövető hardverrekkel, így a kutatók hatékony eszközöket kapnak a tekintetmintázatok, vizuális figyelem és felhasználói viselkedés elemzésére.

 

A Tobii Pro szemmozgás-követő megoldásai lehetővé teszik a kutatók számára, hogy betekintést nyerjenek az emberi viselkedésbe és döntéshozatali folyamatokba. Az eye tracking technológia azzal, hogy elemezi, hol, mikor és mennyi ideig összpontosítanak az egyének, értékes adatokat nyújt, amelyek befolyásolhatják a terméktervezést, a marketingstratégiákat, a felhasználói élmény optimalizálását és még sok mást.

 

A Tobii Pro szemkövető megoldásainak beépítése kutatásába alapvető betekintéseket nyújthat és hozzájárulhat az emberi viselkedés mélyebb megértéséhez. Az Axon Labs-nél elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Önnek kiaknázni a figyelemkövető technológia által nyújtott előnyöket, és kivételes kutatási eredményeket érjen el. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet arról, hogyan segíti a Tobii Pro szemkövető technológiája a kutatási törekvéseit.

Ismerje meg a szemmozgást

bottom of page