top of page

Noldus

2 Noldus Facereader.jpg

Noldus viselkedéselemző rendszerek

A Noldus hivatalos hazai képviselőjeként széleskörű, komplett emberi és állati viselkedés-megfigyelő rendszereket -szoftvert, hardvert és szolgáltatásokat- kínálunk. Több, mint 11 000 egyetem, vállalat és kutatóintézet a biológia, a pszichológia, a marketing és az egészségügy területén bízik meg a Noldus piacvezető megoldásaiban, mint EthoVision XT, Observer XT és FaceReader.

Noldus széleskörű szoftver-, hardver- és szolgáltatási kínálatot biztosít a biológia, pszichológia, farmakológia, marketing és egészségügy területén végzett kutatások támogatására. Ismerje meg, hogyan javítják Noldus legkorszerűbb megoldásai a kutatást, és hogyan nyújtanak mélyebb betekintést a viselkedésbe.

2 Noldus Ethovision.jpg

Teljes körű emberi és állati viselkedésfigyelő rendszerek

Noldus számos viselkedésanalitikai megoldást kínál a különféle kutatási igényekre szabva:

 

EthoVision XT: Egy erőteljes videókövető szoftver az állati viselkedés automatizált elemzésére, amely objektív adatokat nyújt a kutatóknak a mozgásról, tevékenységről és kölcsönhatásokról.

Observer XT: Egy fejlett szoftverplatform az emberi viselkedésadatok gyűjtésére, elemzésére és bemutatására, amely lehetővé teszi a kutatók számára az megfigyelési adatok hatékony kódolását és elemzését.

FaceReader: Egy kifinomult arckifejezés-elemző szoftver, amely automatikusan felismeri és méri az érzelmeket, lehetővé téve a kutatók számára értékes betekintést az emberi érzelmekbe és preferenciákba.

 

Zökkenőmentes hardver- és szoftverintegráció

A Noldus megoldásai számos hardverrel, például kamerákkal, élettani szenzorokkal és környezetirányítási rendszerekkel működnek zökkenőmentesen. Ez a kompatibilitás biztosítja, hogy a kutatók könnyedén létrehozhatnak egy teljesen integrált megfigyelőrendszert, amely az adott kutatási követelményeknek megfelel.

 

A kutatás előmozdítása mélyreható viselkedésanalízissel

A Noldus viselkedésanalitikai rendszerei lehetővé teszik a kutatók számára, hogy betekintést nyerjenek az emberi és állati viselkedésbe, kognícióba és döntéshozatali folyamatokba. A viselkedési minták, érzelmi válaszok és kölcsönhatások elemzésével a Noldus technológiája értékes adatokat szolgáltat, amelyek befolyásolhatják a terméktervezést, a marketingstratégiákat, a felhasználói élmény optimalizálását és még sok mást. Több mint 11 000 egyetem, vállalat és kutatóintézet támaszkodik a Noldus piacvezető megoldásaira kutatási céljaik eléréséhez.

 

Az Axon Labs büszke arra, hogy a viselkedéselemző rendszerek globális vezetője, a Noldus  hivatalos képviselője. A Noldus viselkedéselemző rendszereinek beépítése kutatásába alapvető betekintést nyújthat, és hozzájárulhat az emberi és állati viselkedés mélyebb megértéséhez. Az Axon Labs elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújt Önnek a Noldus technológia erejének kiaknázásában a kivételes kutatási eredmények elérése érdekében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon arról, hogyan támogatják a Noldus viselkedéselemző rendszerek kutatási törekvéseit.

 

Fedezze fel, hogyan emelheti kutatását a viselkedésanalitika

bottom of page